Порше Захід Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Audi SQ7. Висока продуктивність та індивідуальність.
15.10.2024
Новини автосалону

Audi SQ7. Висока продуктивність та індивідуальність.

Авто в наявності у офіційного дилера Audi «Порше Захід»

audi sq7

Audi SQ7 — це поєднання потужності, технологій та неперевершеного дизайну. Це високопродуктивний кросовер, який вражає не тільки своїм динамічним зовнішнім виглядом, а й здатністю легко справлятися з будь-якими дорогами завдяки системі quattro. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує спортивний дух і комфорт у будь-яких умовах.

audi%20sq7

Під капотом Audi SQ7 розміщений двигун V8 4.0, що розвиває 507 кінських сил. Завдяки цьому авто досягає швидкості 100 км/год лише за 4,1 секунди. Система quattro забезпечує ідеальне зчеплення на будь-якій поверхні, а динамічна пневматична підвіска гарантує комфорт на найвищому рівні

У позашляховику Audi SQ7 кожна поїздка стає особливою подією. Благородний дизайн інтер’єру з характерними для S-серії елементами випромінює спортивність і стиль.


У салоні — повністю цифрова панель приладів Audi Virtual Cockpit та численні допоміжні системи для водія.

audi%20sq7
audi%20sq7

Спортивні сидіння Audi SQ7 не лише забезпечують комфорт під час довгих поїздок, але й підкреслюють спортивний характер авто. Вони обтягнуті високоякісною шкірою, мають електричне регулювання, вентиляцію та функцію пам'яті.


  • Передні спортивні сидіння plus зі шкіри Valcona arras червоного кольору з тисненням «S», ромбовим візерунком стібків і контрастною строчкою антрацитового кольору


Audi SQ7 вже доступний у «Порше Захід». Завітайте до нашого дилерського центру, щоб особисто оцінити потужність і комфорт цього автомобіля.



ОБРАТИ АВТО

audi%20sq7

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.