Порше Захід Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Golf. Ваше покоління. Ваш Golf.
10.07.2024
Новини від Volkswagen

Новий Golf. Ваше покоління. Ваш Golf.

Останнє втілення легенди, чиїм імʼям названо цілий клас. Новий Golf.

1


Новий Golf: Комплектації

2

Life
Більше, ніж Ви очікуєте.
Від 1 175 775 грн.
1.4 TSI (150 к.с.) / 8-ступ. АКП


  • Світлодіодні LED фари ближнього та дальнього світла
  • Цифрова панель приладів Digital Cockpit Pro 10,2"
  • Клімат-контроль Climatronic
  • Keyless Access система безключового запуску двигуна та відкри
    закривання дверей. Підігрів передніх сидінь та керма.
  • Медіасистема Ready2Discover 12.9. 2 USB-C розʼєми спереду та 2 для задніх пасажирів. Бездротовий AppConnect (AppleCarPlay та Android Auto)
  • Адаптивний круїз-контроль
  • Камера заднього виду
  • Бездротова зарядка для смартфона
3

Style
Взірець всього класу.
Від 1 250 736 грн.
1.4 TSI (150 к.с.) / 8-ступ. АКП


Додатково до Life:

  • LED Plus фари ближнього та дальнього світла
  • Тризонний клімат-контроль Air Care Climatronic
  • Проактивна система захисту пасажирів
  • Світлодіодна стрічка решітки радіатора та підсвічування логотипу VW cпереду
  • Асистент зміни смуги руху Side Assist
  • Асистент допомоги при виїзді заднім ходом Rear Traffic Ale
  • Амбієнтна підсвітка інтерʼєру 30 кольорів
  • Спортивно-комфортні передні сидіння ergoActive з електрорегулюванням, функцією масажу та памʼяті
4

R-Line
Щоденний спортивний характер.
Від 1 316 267 грн.
1.4 TSI (150 к.с.) / 8-ступ. АКП


Додатково до Life:

  • LED Plus фари ближнього та дальнього світла
  • Тривонний клімат-контроль Air Care Climatronic
  • Проактивна система захисту пасажирів
  • Світлодіодна стрічка решітки радіатора та підствічування логотипу WW
    спереду
  •  Асистент зміни смуги руху Side Assist
  • Асистент допомоги при виїзді заднім ходом
  • Амбієнтна підсвітка інтерʼєру 30 кольорів
  • Система прогресивного керма
  • Топ-Спортивні передні R-сидіння з інтегрованим підголівниками
  • Спортивне мультифункціональне кермо
  • Алюмінієві накладки на педалі
  • Стеля чорного кольору
  • Легкосплавні диски R17 Coventry
  • Вибір профілю їзди

Golf має чимало особливостей, із якими пропонуємо Вам познайомитись ближче.

5
6

Нехай сяє
IQ.LIGHT в новому Golf

Опційні світлодіодні фари IQ.LIGHT - це матричні фари з динамічним регулюванням дальнього світла Dynamic Light Assist, які висвітлюють шлях яскравіше і далі. Завдяки матричній технології окремі сегменти світлодіодів також можна цілеспрямовано вмикати та вимикати.

Перевага для Вас? Під час їзди з дальнім світлом камера, що зустрічає транспортні засоби, що рухаються попереду, може вимикати окремі сегменти світлодіодів, щоб можна було їздити із ввімкненим дальнім світлом, не засліплюючи інших учасників дорожнього руху

6
7

Класика у новому вигляді
Екстерʼєр нового Golf

Гармонійно узгоджений: з підсвіченим логотипом Volkswagen та стильними передніми бамперами, Golf вражає своїм зовнішнім виглядом. Нові фари та задні ліхтарі з опціональними динамічними покажчиками поворотів також привертають увагу. Світлодіодні фари стали більш прямолінійними, візуально виразнішими та значно вужчими всередині. Крім того, Golf може бути оснащений новими 3D-LED ліхтарями, які можна індивідуально налаштовувати через мультимедійну систему. З трьома різними сценаріями для привітання та прощання, Golf додає Ваш власний штрих.

8
9
11
12
13

Ваш комфортний простір
Інтерʼєр нового Golf 

Більше Golf, більше стилю: нові сидіння з тканини або мікрофібри ArtVelours та центральна консоль з глянцевим оздобленням надають інтер'єру нового Golf більше ексклюзивності. З опціональним дисплеєм мультимедіа діагоналлю 32,7 см (12,9 дюйма) ви зможете насолоджуватися розвагами, новинами та навігацією на новому рівні. А опціональні вентильовані шкіряні сидіння та стандартне багатофункціональне кермо з класичними кнопками забезпечують більший комфорт під час ваших поїздок.

13
14

Для комфортних подорожей
Сидіння нового Golf

У новому Golf ви сидите не тільки зручно, але й гнучко. Завдяки складним спинкам задніх сидінь, багажний відсік можна збільшити за потреби. Залежно від комплектації, сидіння стандартно оббиті тканиною або мікрофіброю ArtVelours.

За бажанням доступні шкіряні сидіння з активною кліматизацією, які забезпечують охолодження влітку та тепло взимку. Із функцією масажу водійського сидіння буде ще комфортніше: насолоджуйтеся поїздкою, розслабляючись та знімаючи повсякденну напругу.

15
16

Розширюйте свої горизонти
Новий Golf: Панорамний дах

Ви насолоджуєтесь повною картиною за допомогою панорамного підйомно-зсувного даху. Велика скляна поверхня забезпечує більше яскравості та дає пасажирам вільний огляд на небо. Електрична сонцезахисна шторка захищає від надмірного сонячного світла, а якщо ви хочете насолоджуватися свіжим повітрям, передню половину даху можна підняти або повністю відсунути назад.

15

Ваша світлосфера
Фонове освітлення в новому Golf

Надайте своєму Golf більше особистості. Для цього потрібно акуратно освітлити інтер'єр у 10 кольорах. Або із розширеним функціоналом, навіть 30 кольоровими варіантами. Буде холодний або теплий кольоровий клімат, в освітленому мегаполісі або вночі на темній сільській дорозі: під час кожної подорожі Ви створюєте іншу, відповідну Вашому настрою атмосферу для себе та своїх пасажирів.

17

Трохи більше спортивності.
Новий Golf R-Line

Golf також доступний у комплектації R-Line.

Зовнішній дизайн характеризується виразними бамперами в дизайні R-Line з елементами глянцевого чорного кольору, також чорними бічними порогами та чорними 17-дюймовими легкосплавними дисками з сяючими зовнішніми поверхнями.

Інтер'єр оснащений спортивним кермом, вибором профілю їзди та топ- спортивними сидіннями із оббивкою тканиною R-Line.

18
18

Інновації перевірені часом
Новий Golf: Двигуни

Бензинові двигуни TSI мають вражаючі характеристики та економічність. Ви виграєте від максимального крутного моменту навіть на низьких обертах. Поєднання маленького робочого об'єму з турбонагнітачем та безпосереднім впорскуванням пального створює надзвичайно рівну тягу в цих двигунах. Для досягнення цього використовується технологія зменшення робочого об'єму, що дозволяє двигунам розвивати високу потужність, незважаючи на об'єм.

21

Golf, відкрийся!
Новий Golf: Безключовий доступ

Позбавте себе від клопоту, пов'язаного з пошуком ключа від автомобіля в кишенях штанів, сумочки чи піджака: якщо ви носите його з собою і перебуваєте на відстані не більше 1,5 метрів від свого нового Golf, двері та двері багажника автоматично відмикатимуться, ніби магія. Вам також не потрібен ключ, щоб запустити двигун. Це можна легко зробити одним натисканням кнопки. А якщо безключовий доступ не працює, можливо, ключ все-таки не у вашій кишені. Може, на кухонному столі?

22
23

В полі зору. Вся важлива інформація.
Новий Golf: Head-Up дисплей


Ця функція перетворює частину лобового скла на проекційну поверхню для відображення швидкості, повідомлень від систем допомоги водієві або інструкцій навігації. Проекцію легко читати навіть при зустрічному освітленні. Тож ви добре поінформовані - не відводячи очей від дороги.

Все важливе просто у Вас на очах
Новий Golf: Digital Cockpit ProDigital Cockpit Pro
Хочете бачити лише відображення швидкості і пробігу? Або додаткові відомості, наприклад карту навігації в повноекранному режимі або назву пісні, яку зараз слухаєте?

Це все залежить від вас: налаштуйте вашу панель приладів Digital Cockpit Pro з екраном діагоналлю у 26 см (10,2 дюйма) саме так, як вам потрібно. За Вашим бажанням класичні шкали тахометра та спідометра, звісно, можуть і залишитись... Але можуть бути замінені в режимі реального часу на візуалізацію роботи асистентів або ж  медіа даних - і все це у привабливій графіці та плавних анімаціях.

23
25

Тримає вас на шляху. А решту – на відстані.
Новий Golf. Travel Assist

Із Travel Assist у вас є надзвичайно корисний асистент, який може утримувати автомобіль у вашій смузі руху, а також відстань до автомобіля попереду та максимальну швидкість, яку ви встановили.

Крім іншого, він використовує адаптивне орієнтування у смузі та утримує автомобіль у середині смуги руху. Travel Assist адаптується до вашого стилю керування та може їхати далі ліворуч або праворуч у вашій смузі, а не точно посередині.

Якщо ваш Volkswagen обладнано асистентом паркування Park Assist, асистентом зміни смуги руху Side Assist і навігаційною системою, тоді Travel Assist також може активно асистувати вам під час зміни смуги на автомагістралі, якщо бажаєте. 

Travel Assist також має предиктивний круїз-контроль і асистента проходження поворотів. Швидкість транспортного засобу може бути адаптована до застосовних обмежень швидкості та планування доріг (повороти, кругові розв'язки тощо).

26

Діє, коли не реагуєте ви 
Новий Golf: Emergency Assist

Якщо автомобіль не буде розпізнавати Вашу участь у керуванні через відсутність відповідних дій у звʼязку з необхідністю отримання медичної допомоги, екстрений помічник може зареєструвати цю подію та спробувати повторно "активувати" вас. Якщо йому це не вдасться, він може привести автомобіль до контрольованої зупинки в межах системних обмежень і таким чином, можливо, запобігти аварії.

Для всестороннього огляду
Новий Golf: Area View

Маневрування в жвавому центрі міста, в гаражі або на непрохідній місцевості: існує чимало ситуацій, у яких водій волів би використовувати кілька додаткових очей. Із Area View ви отримуєте чотири камери, які оглядають територію навколо автомобіля та передають відповідну інформацію на екран мультимедійної системи. Наприклад, ви можете краще бачити бордюри або розмітку для паркування та навіть заглядати за повороти.
 

27
28

Тримає дистанцію. І обмеження швидкості.
Новий Golf: адаптивний круїз-контроль ACC та Front Assist

Автоматичний контроль дистанції у складі ACC допомагає підтримувати встановлену вами максимальну швидкість, а також задану дистанцію до автомобіля попереду. У поєднанні з навігаційною системою можливості ACC розширено, що включає інтелектуальний круїз-контроль і допомогу в поворотах. ACC може адаптувати швидкість автомобіля до діючих обмежень швидкості та схеми доріг (повороти, перехрестя з круговим рухом тощо).

Асистент екстреного гальмування Front Assist із функцією виявлення пішоходів і велосипедистів може попереджати вас про критичні ситуації за участю пішоходів, велосипедистів та інших транспортних засобів і навіть може автоматично гальмувати в таких ситуаціях. Навіть у ситуаціях проходження повороту та ухилення від небезпеки Front Assist може, у межах системних обмежень, запобігти неминучій аварії, видавши попередження або здійснивши екстрене гальмування.
 

29

Залишайтеся вірними своєму шляху
Новий Golf: Асистент утримання у смузі Lane Assist і асистент зміни смуги руху Side Assist

Ризиковані ситуації можуть виникнути під час одноманітних подорожей. Тут вступає в дію Lane Assist: зі швидкості 60 км/год він може виявити, чи автомобіль ненавмисно залишає власну смугу. Завдяки коригуючому руху під час керування він може повертати увагу водія на ситуацію під час руху. 

Додатковий помічник Side Assist може попередити вас про небезпеку під час зміну смуги руху. Світлодіодний індикатор у зовнішньому дзеркалі показує вам, коли транспортний засіб знаходиться у вашій мертвій зоні або швидко наближається ззаду. Якщо ви подаєте сигнал, щоб змінити смугу руху, Side Assist розраховує, чи може один із цих автомобілів бути небезпечним для вас через положення або швидкість, і попереджає вас про це, помітно блимаючи.

У поєднанні з системою попередження про виїзд зі смуги Lane Assist вона також може коригувати керування.

Попередження про поперечний рух позаду попереджає, якщо інший транспортний засіб перетинає вашу лінію руху під час виїзду заднім ходом із місця для паркування. Якщо ви не відреагуєте, система може зменшити або, можливо, запобігти зіткненню, застосувавши гальма.

Попередження про вихід допомагає уникнути небезпечних ситуацій, коли ви покидаєте автомобіль. Він може виявити, коли інший автомобіль наближається ззаду, і попередити вас звуковим і візуальним сигналом, перш ніж вийти.

30

Ваш Golf. У правильному світлі, але без засліплень.
Новий Golf: Dynamic Light Assist

Асистент дальнього світла Dynamic Light Assist забезпечує кращу видимість вночі. Система може виявляти зустрічні транспортні засоби та транспортні засоби, що рухаються попереду, і автоматично приховує відповідні зони власного дальнього світла.

У населених пунктах дальнє світло також автоматично перемикається на ближнє. Для вас це означає, що ви довше і частіше їздите з дальнім світлом - вулиці краще освітлені, а перешкоди можна виявити раніше.

Звучить як щось більше. Набагато більше.
Новий Golf: Акустична система Harman Kardon

Нова акустична система від Harman Kardon вражає своїм вишуканим звучанням та витонченим, елегантним дизайном. Створена для любителів якісного звуку, які не лише хочуть слухати музику під час руху, але хочуть її відзначати як подію. Ви можете очікувати збалансованих високих і низьких, на додачу до точного басу. Harman Kardon видає безпрецедентний звук на дорозі та у Вашому Golf.

8 налаштованих під особливості кузова динаміків із загальною потужністю 480 Ват забезпечують ідеальний об'ємний звук, також завдяки цифровому 12-канальному підсилювачу та додатковому центральному динаміку. Субвуфер забезпечує насичені баси. 

31
32

Привітайтесь із розвагами нового покоління
Новий Golf: Мультимедіа & Навігація

Мультимедіа Ready 2 Discover
Ready 2 Discover з 6 динаміками та центральним динаміком забезпечує розваги на високому акустичному рівні. Функція App-Connect (включаючи бездротовий App-Connect для Apple CarPlay та Android Auto) дозволяє вам працювати з обраними додатками безпосередньо у вашому Volkswagen. А з Digital Cockpit Pro ви завжди матимете усі дані про ваш автомобіль - налаштовані згідно власних побажань. Додаткове обладнання і функції:

  • Сенсорний екран (32,2 см / 12,9 дюйма) з датчиком наближення
  • Стандартна підтримка DAB+ для безшумного прийому
  • Інтерфейси USB-C (до 45 Вт потужності зарядки)
  • Bluetooth
  • Готовність для активації на вимогу: функція навігації Discover
     

Навігація
Навігаційна система Discover забезпечує інтуїтивно зрозумілу навігацію, а також прийом FM-радіо та цифрового радіо DAB+. Крім того, вам доступний весь світ підключених онлайн-сервісів від VW Connect Plus. App-Connect (включаючи App-Connect Wireless для Apple CarPlay і Android Auto) також дозволяє вам керувати обраними додатками безпосередньо у вашому Volkswagen. А з Digital Cockpit Pro ви завжди матимете на увазі дані свого транспортного засобу, налаштовані відповідно до ваших побажань. Додаткові характеристики та функції:

  • Сенсорний екран (32,2 см/12,9 дюйма)
  • 6 динаміків
  • Центральний динамік
  • Інтерфейси USB-C (до 45 Вт потужності зарядки)
  • Телефонний інтерфейс з функцією індуктивної зарядки
32

* Рекомендовані роздрібні ціни наведено станом на 10.07.2024 р. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

З радістю готові надати додаткову інформацію та відповісти на Ваші запитання.
Будемо раді вітати Вас у колі своїх постійних клієнтів!

Якщо Вас зацікавила саме ця комерційна пропозиція, Ви можете звернутись до консультантів відділу продажу автомобілів Volkswagen.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Volkswagen
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)

Ігор Лотоцький

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1319
Мобільний телефон +38067 536 93 84
Факс 

Руслан Ремез

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1337
Мобільний телефон +38067 440 96 24
Факс 

Сергій Довбищенко

Фахівець по роботі з корпоративними клієнтами
Телефон +38044 393 44 44 1365
Мобільний телефон +38067 468 12 72
Факс 

Микола Пастбін

Фахівець по роботі з корпоративними клієнтами
Телефон +38044 393 44 44 1399
Мобільний телефон +38067 342 79 25
Факс 

Михайло Буйнов

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1322
Мобільний телефон +38067 536 93 76
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.