Порше Захід Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Tiguan
11.07.2024
Новини від Volkswagen

Новий Tiguan

Для всього, що підготувало життя. Новий Tiguan.

1

Життя різноманітне і сповнене сюрпризів. Завдяки розповсюдженню інноваційних функцій Новий Tiguan допоможе вам впевнено впоратися з будь-якими викликами. Він однаково зачаровує своїм емоційним і динамічним дизайном.

Новий Tiguan: Комплектації

2

Life - Все життєвонеобхідне.
Від 1 616 110 грн.

2.0 TDI (150 к.с.) / 7-ступ. DSG

  • Передній привод
  • Світлодіодні фари головного світла LED Plus
  • Асистент зміни смуги Side Assist, вкл. Rear Traffic Alert тa Exit warning System
  • Камера заднього виду Rear View, вкл. датчики паркування передні та задні
  • Цифрова панель приладів Digital Cockpit Pro
  • Пакет Easy Open & Close
  • Сигналізація
  • Бездротовий AppConnect 
  • Тризонний клімат-контроль Air Care Climatronic
  • Онлайн сервіси VW Connect
  • Мультимедійна система Ready2Discover 12.9
  • Обігрів передніх сидінь та керма
  • Фонове освітлення салону (10 кольорів)
  • Рейлінги на даху сріблясті
  • Скло триплекс, темнотоновані задні бокові та заднє скло, покращена шумоізоляція
  • Легкосплавні диски R17 Venezia
3

Elegance - Золота середина.
Від 1 800 643 грн.
2.0 TDI MOTION (193 .c.) / 7-ступ. DSG
Додатково до Life:

  • Повний привод
  • Світлодіодні фари головного світла LED Plus та асистент дальнього світла Light Assist
  • Обігрів передніх та задніх сидінь та керма
  • Передні сидіння із функцією масажу
  • Проактивна система безпеки пасажирів
  • Фонове освітлення салону (30 кольорів)
  • Аудіосистема Harman Kardon
  • Лобове скло із бездротовим обігрівом
  • Легкосплавні диски R18 Napoli
4

Екстерʼєр Нового Tiguan
Вражає. З будь-якого ракурсу.

Завдяки своєму спортивному та виразному дизайну новий Tiguan одразу дає зрозуміти одне: перед нами SUV, який готовий до сучасного повсякденного життя. Потужні пропорції та динамічні лінії формують його новий силует. Прогресивні елементи дизайну, такі як переосмислена передня частина з новим світловим почерком LED-фар, мускулиста задня частина зі світлодіодною світловою смугою та нова палітра легкосплавних дисків підкреслюють його самобутність. Одним словом, новий Tiguan справляє враження з усіх боків.

6
7

Інтерʼєр Нового Tiguan
Розміщуйтесь зручніше та відпустіть буденне життя

Новий Tiguan вітає Вас на новому рівні! Під цим ми маємо на увазі не лише якісніший інтер'єр, а й багатофункціональне кермо з тактильними кнопками, центральну консоль із новими функціями, навігаційну систему Discover Pro Max із дисплеєм діагоналлю 38,1 см (15 дюймів), вбудований тримач для планшета в центральному підлокітнику другого ряду сидінь і пакет фонового освітлення (до 30 кольорів) та ілюмінації на панелі приладів і на передніх дверях. Вдале поєднання прогресу та комфорту: Новий Tiguan.

8

Селектор водійського досвіду в Новому Tiguan
Нові враження за натиском кнопки

Миттєво перемкнутися зі "спорту" в "комфорт" і назад? Немає нічого простішого за допомогою вибору режиму водійського досвіду в Новому Tiguan. Просто натисніть кнопку, і завдяки новій атмосфері Ви навіть зможете регулювати кілька налаштувань одночасно - від композиції фонового освітлення до відтворення музики та кондиціонування повітря.

Так само, немов Ви щойно замінили свій Volkswagen за кермом на інший.

9
11

Фонове освітлення в Новому Tiguan
Кольори формують простір

Ви можете зробити так, щоб салон нового Tiguan м'яко підсвічувався одним дотиком пальця. Ви можете обрати з-поміж 30 кольорів. Кілька світлових смуг і освітлених елементів декору створять Вашу особисту "світлосферу". 

11
12

Панорамний дах
Розширюйте свої горизонти

Ви насолоджуєтесь повною картиною за допомогою панорамного підйомно-зсувного даху. Велика скляна поверхня забезпечує більше яскравості та дає пасажирам вільний огляд на небо. Електрична сонцезахисна шторка захищає від надмірного сонячного світла, а якщо ви хочете насолоджуватися свіжим повітрям, передню половину даху можна підняти або повністю відсунути назад.

14

Фаркоп & Trailer Assist
Маневруйте без зусиль. Навіть з великим вантажем.

Новий Tiguan буксирує до 2.3 тонни⁠, наприклад, будинок на колесах або причіп для коней. Фаркоп прихований під задньою частиною автомобіля та складається напівавтоматично, коли це необхідно, за натиском кнопки. Оскільки маневрувати з причепом не завжди легко, Вам надасть підтримку Trailer Assist. Фаркоп також забезпечує загальне опорне навантаження 100 кг і опорне навантаження для кріплень для велосипедів 75 кг.

15

Digital Cockpit Pro
Все важливе просто перед Вами

Хочете бачити лише відображення швидкості і пробігу? Або додаткові відомості, наприклад карту навігації в повноекранному режимі або назву пісні, яку зараз слухаєте?

Це все залежить від вас: налаштуйте вашу панель приладів Digital Cockpit Pro з екраном діагоналлю у 26 см (10,2 дюйма) саме так, як вам потрібно. За Вашим бажанням класичні шкали тахометра та спідометра, звісно, можуть і залишитись... Але можуть бути замінені в режимі реального часу на візуалізацію роботи асистентів або ж  медіа даних - і все це у привабливій графіці та плавних анімаціях.

16

Head-Up дисплей
В полі зору. Вся важлива інформація.


Ця функція перетворює частину лобового скла на проекційну поверхню для відображення швидкості, повідомлень від систем допомоги водієві або інструкцій навігації. Проекцію легко читати навіть при зустрічному освітленні. Тож ви добре поінформовані - не відводячи очей від дороги.

31

Привітайтесь із розвагами нового покоління
 
Мультимедіа Ready 2 Discover
Ready 2 Discover з 8 динаміками та центральним динаміком забезпечує розваги на високому акустичному рівні. Функція App-Connect (включаючи бездротовий App-Connect для Apple CarPlay та Android Auto) дозволяє вам працювати з обраними додатками безпосередньо у вашому Volkswagen. А з Digital Cockpit Pro ви завжди матимете усі дані про ваш автомобіль - налаштовані згідно власних побажань. Додаткове обладнання і функції:

  • Сенсорний екран (32,2 см / 12,9 дюйма) з датчиком наближення
  • Стандартна підтримка DAB+ для безшумного прийому
  • Інтерфейси USB-C (до 45 Вт потужності зарядки)
  • Bluetooth
  • Готовність для активації на вимогу: функція навігації Discover 

Навігація
Навігаційна система Discover забезпечує інтуїтивно зрозумілу навігацію, а також прийом FM-радіо та цифрового радіо DAB+. Крім того, вам доступний весь світ підключених онлайн-сервісів від VW Connect Plus. App-Connect (включаючи App-Connect Wireless для Apple CarPlay і Android Auto) також дозволяє вам керувати обраними додатками безпосередньо у вашому Volkswagen. А з Digital Cockpit Pro ви завжди матимете на увазі дані свого транспортного засобу, налаштовані відповідно до ваших побажань. Додаткові характеристики та функції:

  • Сенсорний екран (32,2 см/12,9 дюйма)
  • 8 динаміків
  • Центральний динамік
  • Інтерфейси USB-C (до 45 Вт потужності зарядки)
  • Телефонний інтерфейс з функцією індуктивної зарядки
18

Звучить як щось більше. Набагато більше.
 
Нова акустична система від Harman Kardon вражає своїм вишуканим звучанням та витонченим, елегантним дизайном. Створена для любителів якісного звуку, які не лише хочуть слухати музику під час руху, але хочуть її відзначати як подію. Ви можете очікувати збалансованих високих і низьких, на додачу до точного басу. Harman Kardon видає безпрецедентний звук на дорозі та у Вашому Golf.

8 налаштованих під особливості кузова динаміків із загальною потужністю 700 Ват забезпечують ідеальний об'ємний звук, також завдяки цифровому 16-канальному підсилювачу та додатковому центральному динаміку. Субвуфер забезпечує насичені баси. 

19

Бездротова зарядка
Здійснюйте дзвінки інтуїтивно. Зарядка індуктивна.

Керувати автомобілем і невимушено розмовляти по телефону? Сучасний телефонний інтерфейс пропонує вам усе, що потрібно: система гучного зв'язку має окремі мікрофони на консолі на даху, а внутрішні динаміки забезпечують високу якість передачі голосу. Передній відсік для зберігання також має функцію індуктивної зарядки для двох мобільних телефонів із стандартом Qi з потужністю заряджання 15 Вт і охолодженням пристроїв одночасно. Підключення до зовнішньої антени також забезпечується бездротовим способом, щоб оптимізувати якість та стійкість прийому.

20

Тримає вас на шляху. А решту – на відстані.
Новий Tiguan. Travel Assist

Автоматичний контроль дистанції у складі ACC допомагає підтримувати встановлену вами максимальну швидкість, а також задану дистанцію до автомобіля попереду. У поєднанні з навігаційною системою можливості ACC розширено, що включає інтелектуальний круїз-контроль і допомогу в поворотах. ACC може адаптувати швидкість автомобіля до діючих обмежень швидкості та схеми доріг (повороти, перехрестя з круговим рухом тощо).

Асистент екстреного гальмування Front Assist із функцією виявлення пішоходів і велосипедистів може попереджати вас про критичні ситуації за участю пішоходів, велосипедистів та інших транспортних засобів і навіть може автоматично гальмувати в таких ситуаціях. Навіть у ситуаціях проходження повороту та ухилення від небезпеки Front Assist може, у межах системних обмежень, запобігти неминучій аварії, видавши попередження або здійснивши екстрене гальмування.

21
22

Сидіння Нового Tiguan
Для комфортних подорожей та здорової спини

Новий Tiguan вітає Вас на новому рівні! Під цим ми маємо на увазі не лише якісніший інтер'єр, а й багатофункціональне кермо з тактильними кнопками, центральну консоль із новими функціями, навігаційну систему Discover Pro Max із дисплеєм діагоналлю 38,1 см (15 дюймів), вбудований тримач для планшета в центральному підлокітнику другого ряду сидінь і пакет фонового освітлення (до 30 кольорів) та ілюмінації на панелі приладів і на передніх дверях. Вдале поєднання прогресу та комфорту: Новий Tiguan.

Синхронізація
Більше про біти та байти


Пропозиції щодо підключення від Volkswagen забезпечують більше комфорту та розваг. Підключення Нового Tiguan до Інтернету та смартфона допомагає досягати мети більш розслаблено.

31
32

VW Connect Plus
Відкривайте нове - як на дорозі, так і в цифровому світі

Цілий світ цифрових послуг від Volkswagen виводить синхронізацію нового Tiguan на якісно новий рівень: VW Connect Plus пропонує додаткові розумні технології. Починаючи з інтелектуальної навігації з поточними звітами, закінчуючи потоковою передачею медіа та цифровим радіо, і закінчуючи використанням смартфона як пульта дистанційного керування для різноманітних функцій автомобіля. Для більшого комфорту, розваг та інформації в режимі реального часу.

*деякі функції можуть бути недоступні в Україні

33

Upgrades
Модернізація пізніше? Тепер це можливо

Можливість індивідуалізації після покупки: чимало функцій в Tiguan не тільки можуть бути оновлені, але й розблоковані в якості Upgrade. Таким чином, залежно від комплектації, можуть бути активовані наступні додаткові функції:

  • Функція навігації для мультимедіа Ready 2 Discover
  • Асистент дальнього світла Light Assist
  • Атмосферне освітлення (багатокольорове)
  • Атмосферне освітлення (ефекти)
    Доступність пропозицій залежить від автомобіля та моделі.
34

Стрімінг & Інтернет
Залишайтесь на звʼязку зі світом

Завдяки функції потокової передачі та Інтернету у Tiguan ви можете насолоджуватися улюбленою музикою, якщо бажаєте. Просто увійдіть один раз із своїм логіном та насолоджуйтеся прямим доступом до мультимедійної системи в автомобілі без жодних зовнішніх пристроїв. А з послугою веб-радіо всі переваги інтернет-радіо доступні. Це робить пошук і відтворення живих каналів і подкастів просто дитячою грою. Інтегрована точка доступу Wi-Fi також надає вам і вашим пасажирам підключення до Інтернету та дозволяє вам користуватися веб-серфінгом на восьми пристроях.

35

App-Connect
Мультимедіа для кожної миті

Комфортне використання програм та контенту - ось для чого створено App-Connect. Музика, новини, карти або аудіокниги переносяться на дисплей мультимедійної системи і тому ними можна керувати у полі зору. Можливі три інтерфейси для інтеграції смартфонів: Apple CarPlay™, Android Auto™ від Google та MirrorLink®. Приємний бонус - користування Apple CarPlay™ завдяки опції бездротового з'єднання для мультимедійних систем Discover та Ready 2 Discover.

* Рекомендовані роздрібні ціни наведено станом на 10.07.2024 р. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

36

З радістю готові надати додаткову інформацію та відповісти на Ваші запитання.
Будемо раді вітати Вас у колі своїх постійних клієнтів!

Якщо Вас зацікавила саме ця комерційна пропозиція, Ви можете звернутись до консультантів відділу продажу автомобілів Volkswagen.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Volkswagen
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)

Ігор Лотоцький

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1319
Мобільний телефон +38067 536 93 84
Факс 

Руслан Ремез

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1337
Мобільний телефон +38067 440 96 24
Факс 

Микола Пастбін

Фахівець по роботі з корпоративними клієнтами
Телефон +38044 393 44 44 1399
Мобільний телефон +38067 342 79 25
Факс 

Сергій Довбищенко

Фахівець по роботі з корпоративними клієнтами
Телефон +38044 393 44 44 1365
Мобільний телефон +38067 468 12 72
Факс 

Михайло Буйнов

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1322
Мобільний телефон +38067 536 93 76
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.