Порше Захід Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Volkswagen відзначає світову премʼєру нового Tayron
14.10.2024
Новини від Volkswagen

Volkswagen відзначає світову премʼєру нового Tayron

Новий Tayron дебютує з ефективними та сучасними двигунами, а також вражає дизайном

tayron

Новий Tayron дебютує з ефективними та сучасними двигунами, а також вражає дизайном

Середньорозмірний кросовер отримав абсолютно новий дизайн та високоякісні матеріали в інтерʼєрі.


  • Довжиною у 4.8 м дебютант пропонує більше простору для вражень, але не тільки через збільшений простір другого ряду, а і через можливість замовлення 3-рядного виконання
tayron
tayron

Новий інтерʼєр із структурованим Digital Cockpit, 15" (дюймовим) екраном мультимедійної системи, проекційним head-up дисплеєм та інтуїтивним досвідом керування


Tayron отримав у своє розпорядження елементи внутрішнього декору із деревини з відкритими порами, оточені пакетом внутрішнього освітлення.

В Україні будуть представлені турбодизельні двигуни TDI та турбобензинові двигуни TSI, які пропонуватимуться виключно в поєднанні з автоматичною коробкою передач DSG. 


Палітра двигунів включає два дизельних двигуни 2.0 TDI, які пропонуються потужністю від 150 до 193 к.с. та передньо- та повноприводному виконанні. Бензиновий двигун 2.0 TSI (EA888 evo4) потужністю в 265 к.с. доступний виключно у поєднанні з системою повного приводу 4MOTION. 

tayron
tayron

Нові сидіння ergoActive Plus з пневматичним регулюванням попереку в чотирьох напрямках і пневматичною 10-камерною функцією масажу ідеально відповідають високоякісному характеру та інтерʼєру Tayron. 
 

Обсяг багажного відділення нового покоління демонструє, наскільки добре використовується простір: у 5-місному виконанні 885 літрів та 2090 літрів за умови складених сидінь. Додавання 3-го ряду дещо зменшить обʼєм до 850 літрів за умови використання двох рядів сидінь або ж до 345 літрів, якщо використовуються всі три

tayron

*Автомобіль перебуває на стадії прототипу і ще недоступний для продажу. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.